Familiedag Arrangement

Een dag arrangement ideaal voor families, vrienden of buurt verenigingen. Wij verzorgen bij De Witte Staarman een leuke activiteit voor uw gezelschap. In een ongedwongen sfeer, en de kinderen kunnen ongestoord spelen op het speelveld. U bepaalt hoe het arrangement eruit ziet op basis van het budget wat u mag besteden voor uw familie.

Wat houdt het familie arrangement in?

Tijdens dit arrangement krijgt u de mogelijkheid om onbeperkt te drinken voor een vaste prijs. Bovendien hebben we zoals aangegeven de ruimte en mogelijkheid voor veel vertier op ons speelveld. U kunt gebruik maken van de trampolines, maar het is ook mogelijk om lekker te ravotten, te voetballen of op een andere wijze gebruik te maken van het veld. Bovendien hebben we een eigen uniek levend voetbalspel en/of ganzenbord waar gebruik van gemaakt kan worden.

Verhuur locatie voor één dagdeel

Het is mogelijk onze locatie voor één dagdeel [6 uur] te huren (vanaf €275,00), elk uur extra € 50,- Exclusief € 100,- schoonmaak. Gehele zelfzorg.

Meer dan 50 gasten Hiervoor gelden speciale tarieven.

Wat houdt het familie arrangement in?

Tijdens dit arrangement krijgt u de mogelijkheid om onbeperkt te drinken: eerste 2 uur €15,00 p.p. en elk extra uur €2,50 p.p. exclusief versnaperingen of een buffet.

Contact

Neem contact op voor meer informatie.