Over ons

Met het runnen van onze groepsaccommodatie kan ik helemaal zijn wie ik ben; zorgzaam, behulpzaam, creatief en daadkrachtig.

In het verleden ben ik activiteitenbegeleidster geweest, en na de opleiding MDGO-VZ ging ik als verzorgende in de  thuiszorg aan het werk. Ik was gedreven in mijn werk. Na een aantal jaren werkzaam te zijn geweest solliciteerde ik naar een functie als kok in een vijfsterrenrestaurant, waar ik aangenomen werd. Ik leefde me helemaal uit in het koken en stelde zelf nieuwe recepten samen. Toen onze zoon naar school ging, werd ik er tsokracht en vervolgens handvaardigheid juf. Dat ging me goed af en uiteindelijk was ik hele middagen op school te vinden, waarna ik om 16.30 uur als kok aan de slag ging in het restaurant.

In die tijd besloten we onze biologisch-dynamische boerderij in Slagharen op te geven omdat het nauwelijks nog rendabel was. Onze grond en stal verhuurden we aan een andere veehouder,  in november 2013 kwam het leeg te staan. En toen ik onze dochter voor een kamp wegbracht naar een accommodatie, een verbouwde boerderij, wist ik: dit wil ik ook, maar beter en mooier! Geholpen door mijn man Ben, eerder werkzaam als installatiemonteur en na staking van de boerderij als vrachtwagenchauffeur, transformeerden we de koeienstal tot een groepsaccommodatie.
En zo sta ik nu als gastvrouw met al mijn talent voor organisatie, catering en activiteitenbegeleiding tot uw dienst voor een geslaagd kamp, feest of samenzijn.

Mag ik u binnenkort als mijn gast ontvangen?

Lucie Wencker.

Op zoek naar een schitterende groepsaccommodatie in het mooie Vechtdal?

Arrangement samenstellen Meer informatie