Hartelijk welkom bij De Witte Staarman

Gastvrijheid staat bij ons voorop. Groepsaccommodatie De Witte Staarman is uitermate geschikt voor kleine en grote groepen. Ook is het mogelijk om de catering geheel of gedeeltelijk door ons te laten verzorgen. er zijn vele mogelijkheden voor Barbecues, buffetten, ontbijt en hapjes schalen.

Onze groepsaccommodatie is een ideale plek voor schoolklassen, vrienden groepen, bedrijf uitjes, verjaardagen, workshop verenigingen, families, collega’s of andere groepen mensen die een of meerder dagen met elkaar willen optrekken, of je nu alleen een onderkomen zoekt voor een familiedag, of een feestje of jubileum of een paar dagen compleet verzorgd wilt worden met een buffet naar keuze en of activiteiten, in overleg is alles mogelijk, als gastvrouw ga ik tot het uiterste om aan uw wensen tegemoet te komen, bekijk de diverse mogelijkheden op deze website en neem bij vragen gewoon contact met ons op.

Over de groepsaccommodatie

De groepsaccommodatie ligt net buiten het dorp Slagharen. Onze accommodatie is geheel gelijkvloers, absoluut schoon, netjes en goed toegankelijk voor minder validen. Het biedt slaapruimte aan maximaal 40 personen, verdeeld over 6 slaapkamers, op de bedden liggen zeer goede matrassen met een vocht bescherm hoes. Wel dient u zelf uw handdoeken, kussensloop, linnengoed, dekbed en hoeslaken mee te nemen.

Hoofdkussens zijn aanwezig.

Optioneel is beddengoed te huur voor € 15,- per bed. Opgemaakt bed € 7,50 extra.

Wij verhuren de accommodatie aan een groep tegelijk zodat uw privacy gewaarborgd is en u zich snel thuis zult voelen.

Als gastvrouw sta ik ten allen tijde voor u klaar om vragen te beantwoorden en desgewenst maaltijden en / of activiteiten te verzorgen.

Op zoek naar een schitterende groepsaccommodatie in het mooie Vechtdal?

Arrangement samenstellen Meer informatie